spacer


spacer

Voorwaarden
Binnenkort vindt u onze voorwaarden hier online.

Disclaimer
Gebruik van deze website is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen; toegang tot en gebruik van deze site betekent dat de gebruiker instemt met het nu navolgende.

1. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Getracht is de informatie actueel te houden. De inhoud van de website wordt met enige regelmaat intern geŽvalueerd. Desondanks zijn geen rechten aan de vermelde informatie te ontlenen.

2. Betty van Velzen Fotografie noch de webbouwer geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit van de geboden inhoud. Bij twijfel verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

3. Betty van Velzen Fotografie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie op deze website.

4. De website bettyvanvelzenfotografie.nl bevat een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Betty van Velzen Fotografie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk te houden voor de inhoud van deze pagina's van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

5. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Betty van Velzen Fotografie tenzij het nadrukkelijk anders vermeld staat bij het desbetreffende artikel en/of beeld.

spacer
voorwaarden
links
biografie
portfolio
contact
© Betty van Velzen Fotografie | Mimosastraat 1N - 8013 SB Zwolle - Tel 06 46615803 | e-mail
Designed by Thyza media